Over

Wij willen ons graag voorstellen:

Dansschool Schavemaker is in 1979 opgericht door Jacques en Afra Schavemaker. In 2023  hebben hun kinderen Amanda, Nicole en Jacco de dagelijkse leiding overgenomen en doen dit samen met een groep enthousiaste vrijwilligers.

Dansschool Schavemaker is FDO gediplomeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dansleraren en mag zich derhalve "SWINGING WORLD" dansschool noemen. Tevens zijn we aangesloten bij de Nederlandse Algemene Danssport Bond (N.A.D.B.) en de International Dance Teachers Association (I.D.T.A.).

Vanaf het september 2023 geven wij les op drie locaties in Dijk en Waard:

  • Het Behouden Huis (Dorpsstraat 850, 1724 NV Oudkarspel)
  • Café de Schelvis (Koog 3, 1722 EM Zuid-Scharwoude)
  • Activ8 Health Club (Oester 26, 1723HW Noord-Scharwoude)

En wilt u na afloop van de les even gezellig wat drinken of napraten, kan dit in één van de gezellige bars van deze locaties.

Naast stijldansen (Ballroom, Latin) hebben wij clubs voor Latin Solo en Zumba Fitness

Tevens hebben wij speciale clubs voor 65+. Voor deze cursussen (inmiddels beginners, gevorderden en vergevorderden) worden de lessen overdag gegeven. Op donderdagochtend.

In het voorjaar geven wij korte cursussen Rock 'n Roll, West Coast Swing, Opfriscurssen Ballroom en Latin, Quickstep/Cha cha (Bruidsparen), Technieklessen Ballroom en Latin.

Binnenkort

16 december 2023
20:30 uur - 23:30 uur
Kerstbal
20 januari 2024
21:00 uur - 23:30 uur
Vrijdansen

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.